Benvinguts a l'Escola d'Hostaleria d'Osona

Cursos Restaurant i Bar2

La Fundació BCN Formació profesional ha premiat en la seva 7a edició del Pla de mesures Innovació a l’FP el projecte “Innovació a l’hostaleria” de l’Escola d’Hostaleria d’Osona.

L’objectiu del Pla de mesures a la Innovació a l’FP és premiar projectes educatius de caire innovador, i en aquesta edició han participat un total de 99 projectes i 75 centres d’FP, la qual cosa indica la  predisposició i voluntat per part dels centres d’FP de la demarcació de Barcelona a seguir treballant en aquesta línia d’innovació educativa i en apostar per projectes que atorguen valor afegit i qualitat al sistema de Formació Professional.

L’Escola d’Hostaleria d’Oosna té una forta voluntat de potenciar l’ensenyament de les tècniques i noves formes de treball que estan vigents actualment. A més a més d’apostar per la innovació en els camps de la pastisseria i cuina. En aquest sentit hem cregut necessari la creació d’un espai on els nostres alumnes aprenguin a dominar la creativitat i la tecnologia a través de la investigació, recerca i desenvolupament de projectes.

Els objectius plantejats en el projecte “Innovació  a l’hostaleria” són els següents:

  1. 1. Oferir un recurs pedagògic en el camp de I+R+D.
  2. 2. Donar coneixements de la maquinària utilitzada en les cuines i obradors més avantguardistes.
  3. 3. Estar al dia de les últimes tendències pel que fa a la innovació a la cuina.
  4. 4. Fomentar la creativitat en les assignatures de postres en restauració i productes culinaris del Cicle Formatiu de Grau Mitjà en Cuina i Gastronomia.

El projecte es basa en la creació d’un espai amb maquinària de I+R+D on els alumnes en grups reduïts puguin veure de primera mà la maquinària i tècniques més innovadores, experimentar i familiaritzar-se amb nous conceptes i experiències culinàries.

  

9nou.jpg

 

L’Escola d’Hostaleria d’Osona és un centre públic situat a la localitat de Tona (Osona) que es va inaugurar el curs 2006-07. El centre imparteix tres Cicles Formatius de Grau Mitjà: Cuina i gastronomia, Forneria, Pastisseria i Confiteria i Serveis en Restauració. El centre ofereix aquests graus en format de Pack: el departament autoritza a impartir conjuntament els dos cicles formatius en tres cursos en lloc de quatre: CFGM Cuina i pastisseria i CFGM Cuina i serveis. Des del curs 2017-2018 el centre ofereix el Cicle Formatiu de Grau Superior de Direcció de Cuina. 

 

ACTUALITAT

                

  dac1fd77-657d-482f-85de-264b172a2fc6.jpg 9404efe2-6816-4207-9a32-f1c6ec26ce80.jpg c80e7be0-f111-413f-9fc9-97aa95a4ec12.jpg

        SETMANA GASTRONÒMICA                      SETMANA GASTRONÒMICA       SETMANA GASTRONÒMICA                                                                              DIMECRES 9 GENER                                                   DIJOUS 10 GENER                                   DIVENDRES 11 GENER

bbbe17bd-2057-4911-8f3f-169fe1e1a5d8.jpg       

  CURSOS NADAL 2018                                                                       

novetat CFGS 3

Premiinovacio

600x530

EL RESTAURANT DE LESCOLA.jpg

Concurs guanyador final