Benvinguts a l'Escola d'Hostaleria d'Osona

 

Cursos Restaurant i Bar2

 

La Fundació BCN Formació profesional ha premiat en la seva 7a edició del Pla de mesures Innovació a l’FP el projecte “Innovació a l’hostaleria” de l’Escola d’Hostaleria d’Osona.

L’objectiu del Pla de mesures a la Innovació a l’FP és premiar projectes educatius de caire innovador, i en aquesta edició han participat un total de 99 projectes i 75 centres d’FP, la qual cosa indica la  predisposició i voluntat per part dels centres d’FP de la demarcació de Barcelona a seguir treballant en aquesta línia d’innovació educativa i en apostar per projectes que atorguen valor afegit i qualitat al sistema de Formació Professional.

L’Escola d’Hostaleria d’Oosna té una forta voluntat de potenciar l’ensenyament de les tècniques i noves formes de treball que estan vigents actualment. A més a més d’apostar per la innovació en els camps de la pastisseria i cuina. En aquest sentit hem cregut necessari la creació d’un espai on els nostres alumnes aprenguin a dominar la creativitat i la tecnologia a través de la investigació, recerca i desenvolupament de projectes.

Els objectius plantejats en el projecte “Innovació  a l’hostaleria” són els següents:

  1. 1. Oferir un recurs pedagògic en el camp de I+R+D.
  2. 2. Donar coneixements de la maquinària utilitzada en les cuines i obradors més avantguardistes.
  3. 3. Estar al dia de les últimes tendències pel que fa a la innovació a la cuina.
  4. 4. Fomentar la creativitat en les assignatures de postres en restauració i productes culinaris del Cicle Formatiu de Grau Mitjà en Cuina i Gastronomia.

El projecte es basa en la creació d’un espai amb maquinària de I+R+D on els alumnes en grups reduïts puguin veure de primera mà la maquinària i tècniques més innovadores, experimentar i familiaritzar-se amb nous conceptes i experiències culinàries.

 

L’Escola d’Hostaleria d’Osona és un centre públic situat a la localitat de Tona (Osona) que es va inaugurar el curs 2006-07. El centre imparteix tres Cicles Formatius de Grau Mitjà: Cuina i gastronomia, Forneria, Pastisseria i Confiteria i Serveis en Restauració. El centre ofereix aquests graus en format de Pack: el departament autoritza a impartir conjuntament els dos cicles formatius en tres cursos en lloc de quatre: CFGM Cuina i pastisseria i CFGM Cuina i serveis. Des del curs 2017-2018 el centre ofereix el Cicle Formatiu de Grau Superior de Direcció de Cuina. 

 

ACTUALITAT 

dac1fd77-657d-482f-85de-264b172a2fc6.jpg 9404efe2-6816-4207-9a32-f1c6ec26ce80.jpg c80e7be0-f111-413f-9fc9-97aa95a4ec12.jpg

 

SETMANA GASTRONÒMICA 

 

Primer dia de xerrades i màster-class

de  grans professionals de l´hostaleria

 

SETMANA GASTRONÒMICA 

 

Seguim aprenent d´especialistes en

diferents àmbits de la restauració

 

 

SETMANA GASTRONÒMICA 

 

Gran èxit d´aprenentatge en la I setmana

gastronòmica de l´E.H.O

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

CURSOS E.H.O 2018-2019

 

Enllaç al blog de l´escola:blog escola

Enllaç fotos cursos blog: fotos cursos blog

 

FIRA CÀPSULA Vic 2019

 

13-14-15 Març. Us hi esperem!!

 

Marc Martínez al concurs de cocteleria Joves de Catalunya 2019, Sant Pol de Mar.  

 

 

novetat CFGS 3

EL RESTAURANT DE LESCOLA.jpg

600x530